Hoppa till innehåll

Sagt om Susanne

Bästa Susanne! Vi är så tacksamma att du ville vara solist på Birgittas begravning! Även att Du åtog Dig att inkludera ”I’ll Be Seeing You” vilket vi uppskattade. Ditt framförande, Din röst och Din vackra sång bidrog verkligen till att begravningen blev så vacker, stämningsfull och oförglömlig! Vi tillönskar Dig Gott Nytt År 2023!

~ Med kära hälsningar Bengt med familjerSusanne, jag och min familj pratade om dig och din otroligt berörande och vackra sång, länge igår. Det var magiskt och det absolut finaste vi kunde önskat oss. Så oerhört starkt samtidigt som att hela din personlighet och aura fick ett sånt lugn. Du är en fantastisk person. TUSEN TACK!!

~ Pia Andersson, Rönninge


Susanne, vill än en gång tacka för ditt och Jörgens otroligt fina framförande av låtarna vi valt till mammas begravning i Solna kyrka. Ni gjorde det så himla vackert och det betydde mycket för oss. Önskar att fler fått komma och ta del av det och den fina stunden.

~ Andrea och Christopher


Susanne, ett jättestort tack för gårdagen! En begravning av den som stått en närmast i livet och betytt mest för en är så betydelsefull och man vill verkligen att den ska vara rätt – för mig och mina närmaste. Jag känner att det verkligen blev rätt. Både jag, mina söner och deras fruar var alla överens om att det inte kunnat bli bättre. Vi är också överens om att din sång var en viktig del av den helheten. Jag hade höga förväntningar (annars hade jag inte frågat dig om du kunde medverka) och dom förväntningarna infriade du med råge. Jag är så glad att du ville medverka, att du tog dig tid att lära en för dig okänd sång och framför allt att du framförde den så fantastiskt bra. Du har verkligen en underbar röst och du har ett sätt att sjunga som slår an en särskild ton hos mig. En än gång: ett stort tack för att du bidrog till att göra avskedet så fint!

~ Bo Per Larsson, Stocksund


Susanne, jag har visserligen pratat med dig i telefon men tankarna på ditt otroliga kristallklara framträdande gjorde att stunden man trodde skulle bli den svåraste i livet blev ljus och ett underbart fint minne. Alla man pratar med som var med säger samma sak. Jag och de mina är otroligt tacksamma för detta. Det var lättare att lämna Lars-Göte, han hade inte kunnat få en vackrare begravning. Jag är otroligt tacksam för att Ekens begravningsbyrå rekommenderade dig.

~ Anne-Sofie, Solna


Tusen tack Susanne för att du bidrog till att vår vigsel och vårt bröllop blev bättre än perfekt! Din fantastiska röst gjorde så att både vi och gästerna fick gåshud. Du sjöng låtarna rakt in i våra hjärtan! Oförglömligt minne under den bästa dagen hitintills i livet! STORT TACK! Tack igen bästa du! 🙂

~ Josefin & Jonas


Susanne Ericsson har den vackraste röst jag någonsin hört. Många har jag hört sjunga men ingen som sjungit så rakt ärligt och direkt in i mitt hjärta.

~ Mikael Redman, Camp Nova i Kristinehamn


Vi hittade Susanne Ericsson av en slump när vi surfade runt på nätet efter solist till vårt bröllop. På en video sjöng Susanne ”Av längtan till dig” och vi blev imponerade av hennes vackra röst och violinspel. Nu är vi gifta med minnet av tre sånger och violinspel framfört med varm närvaro och känsla. Utanför kyrkan kom flera gäster med spontana tillrop om hur otroligt vackert solisten sjöng. Tack Susanne.

~ Göran & Louise


Susanne Ericsson är ytterligare ett bevis på hur stark människans livslust kan vara. Med sitt liv som till betydande delar varit en kroppslig och själslig kamp vittnar hon om att när natten är som mörkast då är gryningen nära. Och att för den som vågar leva inte alltid får det lätt men samtidigt har allt att vinna. Susanne har slutat att be om ursäkt. Hon lämnar avtryck som inte lämnar någon oberörd. I svagheten blir människan stark.

~ Martin Reberg, präst i Salems församling 


När jag sitter och lyssnar på Susanne Ericsson, så upplever jag ett naturligt flöde av tonsäkerhet och skönhet.

~ Magnus Bornsjö, komminister i Gustaf Vasa församling


Susanne, det var jättetrevligt att få träffa dig! Jag är så glad och tacksam att du kunde ställa upp med så kort varsel och det kändes som något extra att det blev just du som sjöng på Gudruns begravning. Det är som ett citat jag hittade; ”Vänner – precis som stjärnor- gnistrar och glimmar när natten verkar som mörkast” och det var precis det du gjorde med din röst och sång till Gudrun och oss. Vi trodde väl aldrig att Änglahund kunde låta så vackert. Du berörde oss alla och vi fick ett underbart avslut tack vare din sång. Ett stort och varmt TACK! 

~ Kram Christina


Fantastisk säker sång och violinspel och ett innerligt varmt engagemang med fingertoppskänsla när det kommer till att bemöta kunderna! Vi rekommenderar varmt Susanne när det gäller levande musik på ett proffsigt och tryggt sätt med kvalitet vid begravningsceremonier.

~ Ekens begravningsbyrå i Solna 


Hon är en riktig sångfågel, extremt tonsäker och klar i rösten som en porlande vårbäck. 

~ Anders Lundquist, musikskribent


Tack Susanne för att du förgyllde vår bröllopsdag. Du har fått så mycket beröm för din otroligt vackra sångröst och jag kunde inte sluta gråta.

~ Anna Malmberg, Stockholm


Varje låt är ett enskilt mästerverk i en starkt berörande helhet, där Susannes klara och avskalade röst träffar lyssnaren rakt i hjärtat.

~ Börje Norlén, journalist


En tidig lördagmorgon i slutet av förra året träffade jag Susanne, som jag bett att få hälsa välkommen till en Kvinnofrukost i Österåker-Östra Ryds församling. Inte visste jag då, att det skulle bli ett möte som förgyllde resten av den dagen och lång tid efter. Jag – präst och ansvarig för dessa träffar och övriga i rummet blev djupt berörda av Susannes sånger och texter. Vi berördes både till tårar och till skratt i en vacker harmoni! Därför vill jag varmt rekommendera att så många som möjligt tar chansen att träffa och lyssna på Susanne!

Charlotte Holmlund, präst i Österåker-Östra Ryds församling


Susanne! Måste bara få säga det igen och i skrift; Du flyger verkligen över och äger scenen med sådan säkerhet att man tappar andan. Dina spröda och vackra sånger, din röst och dina mellanprat fyller rummet med förundran och största beundran. Jag blev så tagen och överraskad att jag inte kan annat än att utbrista i ett jublande F A N T A S T I S K T !!!

~ Nalle Rösell, Performance Solutions Stockholm


Vad som förvånar mig mest, är att man kan skriva så pass bra låtar utan att veta om att man är en kompositör av högsta kaliber. 

~ Lennart Östlund, Polar Studios


Jag har haft nöjet att både haft Susanne som arbetskollega och lyssnat på hennes musik vid flera tillfällen. Susanne Ericsson har förmågan att beröra människor, både med sin allmänna framtoning och med sina texter och melodier. Det är en omedelbar värme i det hon levererar. 

~ Peo Nylén, MD and A&R Scandinavian Songs AB


Ordet evangelium betyder Det glada budskapet. Inte flåshurtigt glatt utan glädje med djup. Som evigheten. När Susanne sjunger, spelar och berättar om sitt livsuppdrag, tar hon med lyssnaren på en musikresa in i evangeliets många rum, i djupaste mening. När du får nöjet att vistas där med henne, erbjuds du urkraft, hopp och ett klingande skratt som fyller dig med oktaver av liv. 

~ Ulrica Appelqvist Rydberg, präst i Täby församling 


När himmelen och jorden möts i det existentiella rummet här och nu så blir jag så berörd. Susannes röst ger med hennes musik och texter en levande dimension av att vara människa. Livet utmanar oss till det yttersta ibland men vi är omslutna just då av Guds närvaro. Genom Susannes sätt att uttrycka det svåra, förmedlar hon till mig som lyssnare en möjlighet att växa. Att se, höra och beröras tillhör människans växtkälla för förändring in i ett hopp, en framtid.

~ Anna-Margareta Umunna, diakon i Solna församling 


Underbara Susanne, tack för en fantastiskt underbart vacker musikupplevelse. Dina otroligt fina texter och din ljuva vackra sång gav gåshud som sitter kvar.

~ Carina Sandell, dramalärare i Sundbyberg


Så ljuvligt vackra dina sånger är med en enorm inlevelse och så nära livet – så nära döden, som du precis skickat långt iväg ut i universum.. Sådan djup harmoni du ger mig när jag just nu avlyssnar din fantastiska CD – muchas gracias! 

~ Hasse Nilsson, sekreterare i Cornelis Vreeswijk-sällskapet


Himlen öppnade sig när du sjöng! Dina sånger berörde min själ, mitt hjärta, hela mig! Vilka applåder du rev ner! Vi stod och grät och applåderade och ville höra mera! Wow! Tack för att du finns!

~ Ruth Närhi, pastor 


Jag har fått så mycket av att lyssna på dina texter. Du är en verkligt sann människa som har klarat så mycket och kommer tillbaka, oavsett vad som hänt. Din styrka, din förmåga att i ord och musik berätta om ditt liv, är en gåva. Du bjuder in oss andra så att vi får dela gåvan med dig. Vackra Susanne med den vackra själen. Du sprider glädje bara genom att komma in i ett rum. Du ger mig ett lugn och en tro på att allt blir bättre om jag bara tillåter min röst att höras.

~ Åsa Nissvik-aral


Vilken CD du har gjort Susanne! Jag har lyssnat på din underbara musik hela eftermiddagen och hela min kropp känns som jag lyssnar på Mozart eller Abba. De underbara harmonierna i dina sånger träffar rätt i själen i en stor härlighet. Du lyckas fånga det som är viktigt i livet med din musik, på ett sätt som gör livet värt att leva och det känns oerhört inspirerande. Låtarna karakteriserar livet i ett nötskal, tack Susanne för att du finns och fortsätt skriva musik, du gör världen vackrare.

~ Mats Helgeson, musiker 


Underbara Susanne! Du är en njutning att lyssna på och en njutning att se. Energi, sorg och glädje och en fantastisk musiker och musikskapare! TACK!

~ Kina Löwenbrååt Koski, kultursekreterare i Sundbyberg


Ni måste lyssna på härliga Susanne med den underbara rösten och med sina gripande texter som berör oss alla. Själv har jag lyssnat på hennes senaste skiva vid flera tillfällen i sommar. Jag hade förmånen att lyssna på Susanne första gången på en nordisk konferens för bröstcancerdrabbade kvinnor. Det blev en stark upplevelse för mig när hon sjöng så nära sin nyligen avslutade behandling. Susanne underhöll på BCF:s vårfest i Uppsala med sina vackra, gripande texter och sin känslomässiga närvaro som berörde oss alla. Tack snälla Susanne för att du gjorde kvällen extra minnesvärd.

~ Lena Matsson, Bröstcancerföreningen Kungsängsliljan i Uppsala


Susanne Ericsson har en röst med en unik kombination av ängel och nakenhet som berör hjärtat och väcker någonting som har sovit inom oss alla. ”I rörelse” är Susannes debutalbum där hon visar sin otroliga talang. På sina konserter (både i Sverige och USA) fångar hon publiken med sin vackra, starka röst och alla lämnas med förnyat hopp.

~ Ingrid Elfver, Born Celebrity